• Login
    View Item 
    •   USU-IR Home
    • Faculty of Cultural Sciences
    • Department of Japanese Literature
    • Diploma Papers
    • View Item
    •   USU-IR Home
    • Faculty of Cultural Sciences
    • Department of Japanese Literature
    • Diploma Papers
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Shoyu

    View/Open
    Full text (1.231Mb)
    Date
    2017
    Author
    Hartina, Tri
    Advisor(s)
    Sihombing, Amin
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Masakan Jepang adalah makanan yang dimasak dengan cara memasak yang berkembang di Negara Jepang dan menggunakan bahan-bahan makanan yang diambil dari wilayah jepang dan sekitarnya. Dalam bahasa jepang, makanan jepang disebut Nihonshoku atau Washoku.
    URI
    http://repositori.usu.ac.id/handle/123456789/4097
    Collections
    • Diploma Papers [164]

    Repositori Institusi Universitas Sumatera Utara (RI-USU)
    Universitas Sumatera Utara | Perpustakaan | Resource Guide | Katalog Perpustakaan
    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of USU-IRCommunities & CollectionsBy Issue DateTitlesAuthorsAdvisorsKeywordsTypesBy Submit DateThis CollectionBy Issue DateTitlesAuthorsAdvisorsKeywordsTypesBy Submit Date

    My Account

    LoginRegister

    Repositori Institusi Universitas Sumatera Utara (RI-USU)
    Universitas Sumatera Utara | Perpustakaan | Resource Guide | Katalog Perpustakaan
    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV